Do Salona Traminec 2018 je še: 307 dni

Gostilna LOVENJAK

Skrbno pridelana ajdova kaša na Pomurskih ravnicah je živilo, katero se uporablja že od nekdaj.

V gostilni Lovenjak, ajdovo kašo uporabljamo za pripravo mnogih jedi, tako hladnih, toplih predjedi, glavnih, pa tudi sladic.

Današnja jed je tradicionalno / moderna, obogatena z okusi bučnega olja, balazamičnega kisa in pisane paprike.

Jed je primerna tudi za vegetarijance, saj slanino pečeno na žaru lahko dodamo ali pa tudi ne.

 

Gostilna Lovenjak ponuja tradicionalne regionalne jedi, jedi iz žara, posebne specialitete so ribje jedi – sladkovodne in morske.

 

 

Na Salonu Traminec pripravljajo ajdovo kašo s pisano papriko in slanino – hladna jed.

 

 

Gostilna LOVENJAK

Polana 40, Murska Sobota

hotel.strk@siol.net

Traminci

Traminci

Traminec se ponaša s svojo zlato rumeno barvo in izjemno aromatičnim okusom, vsebnost alkohola pa je nekoliko višja. Na salonu vas bo čakalo več kot 100 različnih vzorcev iz Slovenije in sveta.

Kulinarika

Kulinarika

Za spremljavo žlahtnosti tramincu, vas bodo na salonu pričakale izbrane slovenske kulinarične dobrote, ki jih bodo pripravili vrhunski slovenski kuharji. Čakala vas bo obilica nepozabnih okusov!

Glasba

Glasba

Na 7. Salonu Traminec boste uživali ob zimzelenih uspešnicah Vlada Kreslina in rockovskih spevih Sama Budne.


Salon traminec 2017 - Vse pravice pridržane | Sponzorji | Kontakt | Domov