Do Salona Traminec 2019 je še: -1489 dni

Domačija Firbas

Domačija Firbas v vasi Cogetinci v Slovenskih goricah prijazno sprejema svoje goste kot turistična kmetija z več kot petnajstletno tradicijo. Uvrščena je tudi v evropsko mrežo Hiš s tradicijo.

K Firbasovim prihajajo gostje, ki si želijo stika z naravo in domačnosti, naj bo to samo eno popoldne ali več dni. Prav zato sledijo zastavljeni viziji, da gostom ponudijo tisto, kar lahko pridelajo sami in dejansko izvira iz njihove kmetije. Družina Firbas poskrbi za prijetno nastanitev, izvirno hišno in regionalno kulinariko ter ostale  vsebine, ki jih ponuja življenje na kmetiji.

 

Na Salonu Traminec bo gospodinja Marjana pred gosti pripravljala svežo ”Firbasovo gibanco” iz vlečenega testa z domačo skuto iz kravjega mleka in z rozinami.

 

Domačija Firbas

Cogetinci 60, Cerkvenjak

www.firbas.com

Traminci

Traminci

Traminec se ponaša s svojo zlato rumeno barvo in izjemno aromatičnim okusom, vsebnost alkohola pa je nekoliko višja. Na salonu vas bo čakalo več kot 100 različnih vzorcev iz Slovenije in sveta.

Kulinarika

Kulinarika

Za spremljavo žlahtnosti tramincu, vas bodo na salonu pričakale izbrane slovenske kulinarične dobrote, ki jih bodo pripravili vrhunski slovenski kuharji. Čakala vas bo obilica nepozabnih okusov!

Glasba

Glasba

Na 9. Salonu Traminec je naša ušesa razvajal Vlado Kreslin.


Salon traminec 2023 - Vse pravice pridržane | Sponzorji | Kontakt | Domov