Do Salona Traminec 2019 je še: -1379 dni

Gostilna Lovenjak

Na gostilniškem dimniku je že dobrih 70 let veliko gnezdo, v katero se leto za letom vračajo ptice Prekmurja, štorklje. Gnezdo s štorkljo je postalo tudi znamenje gostilne. Prenovljeno gostilno so spremenili v zeleno oazo miru in prijetnega druženja ob izvrstni hrani in pijači. Gostilna Lovenjak z veliko novosti in svežine nadaljuje s tradicijo ribjih jedi in prekmurskih specialitet. Med bogato »ala carte« ponudbo zagotovo najdete jedi, ki bi jih želeli poskusiti. V poletnem času na prekrasnem zelenem vrtu prirejajo prijetne večere ob ribjih jedeh in glasbi. Morske jedi pričarajo košček morja sredi prekmurske ravnine, prekmurske specialitete pa popeljejo v čas naših babic.Poleg tega je na njihovem jedilnem listu mnogo jedi iz evropske in internacionalne kuhinje.

Šef kuhinje – priznani kuharski mojster Jožek Činč – Pepi in njegova ekipa se trudijo, da gostje vsakokrat prijetno presenečeni in da zadovoljni odhajajo in kar je ajpomembnejše, da se vedno znova radi vračajo k njim. Njihov  vinski »sommeliere« pa goste popelje v svet dobre kapljice, ki stopa z roko v roki z dobro hrano.

 

Gostilna LOVENJAK

Polana 40, Murska Sobota

www.lovenjakov-dvor.si

Traminci

Traminci

Traminec se ponaša s svojo zlato rumeno barvo in izjemno aromatičnim okusom, vsebnost alkohola pa je nekoliko višja. Na salonu vas bo čakalo več kot 100 različnih vzorcev iz Slovenije in sveta.

Kulinarika

Kulinarika

Za spremljavo žlahtnosti tramincu, vas bodo na salonu pričakale izbrane slovenske kulinarične dobrote, ki jih bodo pripravili vrhunski slovenski kuharji. Čakala vas bo obilica nepozabnih okusov!

Glasba

Glasba

Na 9. Salonu Traminec je naša ušesa razvajal Vlado Kreslin.


Salon traminec 2023 - Vse pravice pridržane | Sponzorji | Kontakt | Domov