Do Salona Traminec 2019 je še: -1489 dni

Gostilna pri Ovinku

»Velikokrat vzdihnemo, da je življenje kot ovinkasta cesta – a si nato priznamo, da bi bilo brez ovinkov presneto dolgočasno. Na obrobju Ptuja najdete naš Ovinek, ki ga je vredno zapisati z veliko začetnico, saj vam ponujamo doživetje ene izmed prijetnejših plati življenja. Lokal odlikuje sodoben, a nevsiljiv ambient v pastelnih in rjavkastih tonih, splošno vzdušje topline pa zaokroži mehka posredna svetloba.

Kot mlad in ambiciozen kolektiv vas bodo prijazno sprejeli in ustregli manjšim kot tudi zahtevnejšim željam, ne glede na to, ali se boste pri nas ustavili zaradi prijetnega klepeta ob kavici ali pa ste se namenili uživati ob dobrotah naše kuhinje.«

Na Salonu Traminec se predstavljajo z jedjo:

Jabolčni Millefoglie

zložen jabolčni zavitek iz domačih Slovenjegoriških jabolk z vanilijevo kremo

 

GOSTILNA pri Ovinku

Obrtniška ulica, Ptuj

Traminci

Traminci

Traminec se ponaša s svojo zlato rumeno barvo in izjemno aromatičnim okusom, vsebnost alkohola pa je nekoliko višja. Na salonu vas bo čakalo več kot 100 različnih vzorcev iz Slovenije in sveta.

Kulinarika

Kulinarika

Za spremljavo žlahtnosti tramincu, vas bodo na salonu pričakale izbrane slovenske kulinarične dobrote, ki jih bodo pripravili vrhunski slovenski kuharji. Čakala vas bo obilica nepozabnih okusov!

Glasba

Glasba

Na 9. Salonu Traminec je naša ušesa razvajal Vlado Kreslin.


Salon traminec 2023 - Vse pravice pridržane | Sponzorji | Kontakt | Domov