Do Salona Traminec 2019 je še: -1489 dni

Hiša Pečovnik

Na pobočju mogočne Raduhe v zaselku Strmec v občini Luče v Zgornji Savinjski dolini sta gostom na voljo dva turistična objekta, v katerih skupaj nudijo 75 ležišč, od tega 25 visoke kategorije in 50 nižje. Tako se lahko prilagodijo vsem cenovnim kategorijam in tudi različnim stopnjam zahtevnosti. Popolnoma so obnovili staro samotno kmetijo in tako pridobili nov sodoben turističen objekt, v katerem je 9 sob z 25 posteljami, kuhinja, večji večnamenski prostor (primeren za seminarje, predstavitve, poslovna kosila, predavanja itd.), v kleti pa so prostori za rekreacijo in sprostitev (dobro opremljen fitness, finska sauna in jakuzzi).

Objekt in njegova neposredna okolica nudita vse možnosti preživljanja prostega časa; od aktivnega športnega udejstvovanja do lenobnega poležavanja v senci mogočnih dreves in stoletnih gozdov.

 

Na Salonu Traminec bodo ponudili drobtinico domače hišne kulinarike, ki temelji na tradicionalni, doma pridelani, kmečki hrani.

  • Domač kruh iz krušne peči
  • Domač želodec iz Savinjske doline
  • Mohovt

Za pokušino pa še obrnenik; to je zelo stara jed naših prednikov pripravljena iz ajdove moke, smetane, mleka, surovega masla in soli.

 

 

Hiša Pečovnik

Jožica Škribej in Tomaž Pečovnik

Strmec 21, Luče ob Savinji

www.dozivetje-strmec.eu

Traminci

Traminci

Traminec se ponaša s svojo zlato rumeno barvo in izjemno aromatičnim okusom, vsebnost alkohola pa je nekoliko višja. Na salonu vas bo čakalo več kot 100 različnih vzorcev iz Slovenije in sveta.

Kulinarika

Kulinarika

Za spremljavo žlahtnosti tramincu, vas bodo na salonu pričakale izbrane slovenske kulinarične dobrote, ki jih bodo pripravili vrhunski slovenski kuharji. Čakala vas bo obilica nepozabnih okusov!

Glasba

Glasba

Na 9. Salonu Traminec je naša ušesa razvajal Vlado Kreslin.


Salon traminec 2023 - Vse pravice pridržane | Sponzorji | Kontakt | Domov