Do Salona Traminec 2019 je še: -1489 dni

Hotel Diana

Ustvarjajo nepozabna doživetja prijetnega bivanja v sodobno opremljenem hotelu v središču Murske Sobote. Kulinarično doživetje žitnih polj odraža prefinjena in skrbno izbrana tradicionalna ponudba prekmurskih jedi, prepletena z moderno kuhinjo in izbranimi sladkimi dobrotami  slaščičarne s 45. letno tradicijo okusov. Kulinarične dobrote združujejo z vrhunskimi regionalnimi vini. Svoje počitnice si lahko polepšate s storitvami v  wellness centru  “Nebeško polje”. Hotel je odlična izhodiščna točka za potepanje po širnem Pomurju in tudi čez meje Slovenije.

Na Salonu Traminec pripravljajo ajdovo kašo s pisano papriko in slanino.

Drobni beli cvetovi, nežna stebla, mali zeleni lističi. Da, to je ajda, ki je zrasla na Prekmurskih poljih. Skrbno požeta in spravljena, v kuhinji odlično pripravljena in na koncu vam postrežena.

Kuhani ajdovi kaši dodamo na drobne kocke narezano pisano papriko, začinimo samo s soljo in poprom, dodamo domač vinski kis in seveda čisto bučno olje. Solata je najboljše postrežena hladna, če dodamo rezino ocvrte slanine, je še boljša in prekmurski užitek je tu.

Zraven se prileže vrhunski Traminec; kateri je to, presodite sami.

 

HOTEL DIANA d.o.o.

Slovenska ulica 52, Murska Sobota

www.hotel-diana.si

 

 

 

 

 

Traminci

Traminci

Traminec se ponaša s svojo zlato rumeno barvo in izjemno aromatičnim okusom, vsebnost alkohola pa je nekoliko višja. Na salonu vas bo čakalo več kot 100 različnih vzorcev iz Slovenije in sveta.

Kulinarika

Kulinarika

Za spremljavo žlahtnosti tramincu, vas bodo na salonu pričakale izbrane slovenske kulinarične dobrote, ki jih bodo pripravili vrhunski slovenski kuharji. Čakala vas bo obilica nepozabnih okusov!

Glasba

Glasba

Na 9. Salonu Traminec je naša ušesa razvajal Vlado Kreslin.


Salon traminec 2023 - Vse pravice pridržane | Sponzorji | Kontakt | Domov