Do Salona Traminec 2019 je še: -1489 dni

Hotel Golte

Golte ob izvrstnih kulinaričnih užitkih pričarajo obiskovalcem tudi neprecenljiva doživetja v osrčju narave.  Poleti in jeseni Golte raziskujejo pohodniki in kolesarji. Svoj mir in vrhunske pogoje za delo dobijo tudi poslovni gostje, ki za kvalitetno delo koristijo konferenčno dvorano in raznovrstne programe aktivnosti. Zima je čas za zabavne in razigrane počitniške dni na snegu in uživanje v vrhunski smuki. 15 km skrbno urejenih prog in ostala ponudba smučišča prinaša Goltem naziv naj smučišče že 6 let.

Svojevrstno doživetje je panoramska vožnja z najdaljšo nihalko, SUP-anje na akumulacijskem jezeru, igranje eko mini golfa na 1530 metrih, obisk Alpskega vrta, sprehod čez pašnike in uživanje v najlepših razgledih na Kamniško Savinjske Alpe. Popolno udobje slehernega gosta zagotavlja ekipa Hotela Golte, ki velja za enega najlepših gorskih hotelov v Sloveniji. Vabljeni, da nas obiščete.​

Na Salonu Traminec pripravljajo zgornjesavinjske žlinkrofe na posteljici rukole.

Zgornja Savinjska dolina slovi po odlični kulinariki. Savinjski žlinkrofi so poleg savinjskega želodca ena glavnih tradicionalnih jedi iz tega čudovitega konca Slovenije. Skrivnostni okus žlinkrofa tvori mesni nadev, ki ga ovijemo v testeninsko srajčko in mu dodamo tradicionalno obliko.

 

GOLTE, HOTEL & MOUNTAIN RESORT

Radegunda 19c, Mozirje

www.golte.si

Traminci

Traminci

Traminec se ponaša s svojo zlato rumeno barvo in izjemno aromatičnim okusom, vsebnost alkohola pa je nekoliko višja. Na salonu vas bo čakalo več kot 100 različnih vzorcev iz Slovenije in sveta.

Kulinarika

Kulinarika

Za spremljavo žlahtnosti tramincu, vas bodo na salonu pričakale izbrane slovenske kulinarične dobrote, ki jih bodo pripravili vrhunski slovenski kuharji. Čakala vas bo obilica nepozabnih okusov!

Glasba

Glasba

Na 9. Salonu Traminec je naša ušesa razvajal Vlado Kreslin.


Salon traminec 2023 - Vse pravice pridržane | Sponzorji | Kontakt | Domov