Do Salona Traminec 2019 je še: -1379 dni

JGZ Brdo

Brdo

Brdo pri Kranju, čudovita atmosfera v zavetju Alp je prava izbira za izvirna in drugačna doživetja. Osrednja točka posestva je renesančni grad Brdo, ki že od 16. stol. bdi nad zeleno pokrajino. Grajska kulinarika je harmonija božanskih okusov v ekskluzivnem prostoru ob upoštevanju vaših posebnih želja. V prelepem naravnem okolju in le 10 km od mednarodnega letališča Ljubljana leži tudi Hotel Brdo, ki mu posebno vrednost doda park Brdo.

Grad Strmol

Grad Strmol spada med najbolj ohranjene gradove na Slovenskem. Več kot 700-letno zgodovino gradu Strmol dopolnjujejo grajski okusi. Kulinarika vključuje posebnosti, kot so strmolske jedi, meniji eminentnih gostov, pri sestavi menijev se poudarja izbor svežih, domačih in sezonskih sestavin v sožitju z izbranimi vini.

Vila Bled

Vila Bled, ta nekdanja predsedniška rezidenca Josipa Broza Tita je danes sinonim za toplo gostoljubje, izbrano udobje, brezčasno eleganco in vrhunsko kulinariko.

 

 

Javni gospodarski zavod Protokolarne storitve Republike Slovenije

Predoslje 39, Kranj

www.brdo.si

Traminci

Traminci

Traminec se ponaša s svojo zlato rumeno barvo in izjemno aromatičnim okusom, vsebnost alkohola pa je nekoliko višja. Na salonu vas bo čakalo več kot 100 različnih vzorcev iz Slovenije in sveta.

Kulinarika

Kulinarika

Za spremljavo žlahtnosti tramincu, vas bodo na salonu pričakale izbrane slovenske kulinarične dobrote, ki jih bodo pripravili vrhunski slovenski kuharji. Čakala vas bo obilica nepozabnih okusov!

Glasba

Glasba

Na 9. Salonu Traminec je naša ušesa razvajal Vlado Kreslin.


Salon traminec 2023 - Vse pravice pridržane | Sponzorji | Kontakt | Domov