Do Salona Traminec 2019 je še: -1489 dni

Kamp Menina, Gostilna Kaca

Kamp Menina se ponaša z več kot 30-letno tradicijo. Ponujajo lepe, prijetne in aktivne počitnice v Zgornji Savinjski dolini, predvsem gostom iz tujine. V zadnjih letih so, po oceni Turistične zveze Slovenije in portala Zoover, najboljši kamp v Sloveniji in med top 50 kampi v Evropi. Seveda je za takšne dosežke in priznanja, poleg dobre turistične, pomembna tudi kulinarična ponudba.

Poleg kampa, se je hkrati razvijala tudi restavracija KACA, ki ima prelepo teraso ob hladnem potočku.

V njihovi ponudbi je poudarek predvsem na tradicionalnih lokalnih jedeh, sestavine pa jim dostavljajo okoliški kmetje. Gostje radi naročajo postrvi, zgornjesavinjske žlinkrofe, jedi z žara ali izpod peke, nekateri pa tudi samo velik solatni krožnik. Na koncu se radi posladkajo s kakšno svežo sladico iz njihove ponudbe.

 

 

KAMP MENINA d.o.o.

Varpolje 105, Rečica ob Savinji

www.campingmenina.com

Traminci

Traminci

Traminec se ponaša s svojo zlato rumeno barvo in izjemno aromatičnim okusom, vsebnost alkohola pa je nekoliko višja. Na salonu vas bo čakalo več kot 100 različnih vzorcev iz Slovenije in sveta.

Kulinarika

Kulinarika

Za spremljavo žlahtnosti tramincu, vas bodo na salonu pričakale izbrane slovenske kulinarične dobrote, ki jih bodo pripravili vrhunski slovenski kuharji. Čakala vas bo obilica nepozabnih okusov!

Glasba

Glasba

Na 9. Salonu Traminec je naša ušesa razvajal Vlado Kreslin.


Salon traminec 2023 - Vse pravice pridržane | Sponzorji | Kontakt | Domov