Do Salona Traminec 2019 je še: -1379 dni

Restavracija Sedem

Restavracija Sedem je edina šolska restavracija v Sloveniji, ki deluje po inovativno zasnovanem poslovnem modelu, kjer študenti pod nadzorom mentorjev samostojno izvajajo vse strokovne procese. V Sedem vas tako pričakuje mladostna kreativnost, pomešana z željo po strokovni rasti in učenju. Del tega procesa so tudi naši gostje, ki želijo usposobljene in gostoljubne gostince.

 

Zakaj SEDEM?

Restavracija Sedem se nahaja na Cafovi ulici SEDEM, kjer najdem čas, da v miru SEDEM in doživim kreativne jedi in pijače, ki nastajajo izpod rok gostinskega podmladka.

SEDEM je tudi večna pravljična številka, ki iz nas ponovno naredi otroka in nas ob igrivem okušanju v Restavraciji SEDEM odpelje v SEVEN Heavens.

 

Sedem na Salonu Traminec 2016 predstavlja hišni hot dog z nacefrano svinjino in ocvrto čebulo ter osvežilno vegetarijansko inačico z marinirano zelenjavo in kremo paprike.

 

Višja strokovna šola za gostinstvo in  turizem Maribor

Cafova ulica 7, Maribor

www.vsgt-mb.si

Traminci

Traminci

Traminec se ponaša s svojo zlato rumeno barvo in izjemno aromatičnim okusom, vsebnost alkohola pa je nekoliko višja. Na salonu vas bo čakalo več kot 100 različnih vzorcev iz Slovenije in sveta.

Kulinarika

Kulinarika

Za spremljavo žlahtnosti tramincu, vas bodo na salonu pričakale izbrane slovenske kulinarične dobrote, ki jih bodo pripravili vrhunski slovenski kuharji. Čakala vas bo obilica nepozabnih okusov!

Glasba

Glasba

Na 9. Salonu Traminec je naša ušesa razvajal Vlado Kreslin.


Salon traminec 2023 - Vse pravice pridržane | Sponzorji | Kontakt | Domov