Do Salona Traminec 2019 je še: -1379 dni

Šunkarna Kodila

Že tri generacije družine Kodila se ukvarjajo s predelavo mesa in mesnih izdelkov. Slogan » Ko veš, kaj ješ« pomeni, da kvalitetnemu mesu domačega porekla pri predelavi dodajo samo sol in začimbe in si pri tem vzamejo čas.

Vabijo vas, da jih obiščete in si ogledate zorenje sušenih mesnin v zorilnicah, kjer so stene ometane z ilovico, ki ustvarja naravne klimatske pogoje za zorenje mesnin kot nekoč. V prijetnem ambientu zelene terase, galerije ali odprte kuhinje vam po končanem ogledu nudijo pokušino prekmurske šunke in ostalih suhomesnatih specialitet, lahko pa izbirate med jedjo na žlico kot je bograč  in se posladkate s tradicionalno prekmursko gibanico. V trgovini lahko poleg njihovih lastnih izdelkov izbirate tudi med lokalnimi izdelki pod krovno blagovno znamko diši po Prekmurju in vina izbranih lokalnih vinarjev.

 

Na Salonu Traminec bodo ponudili:

  • Prekmursko šunko
  • Slanino Lardo Mangalica
  • Laks Kare Mangalica

 

KODILA d.o.o.

Markišavci 44, Murska Sobota

www.kodila.si

Traminci

Traminci

Traminec se ponaša s svojo zlato rumeno barvo in izjemno aromatičnim okusom, vsebnost alkohola pa je nekoliko višja. Na salonu vas bo čakalo več kot 100 različnih vzorcev iz Slovenije in sveta.

Kulinarika

Kulinarika

Za spremljavo žlahtnosti tramincu, vas bodo na salonu pričakale izbrane slovenske kulinarične dobrote, ki jih bodo pripravili vrhunski slovenski kuharji. Čakala vas bo obilica nepozabnih okusov!

Glasba

Glasba

Na 9. Salonu Traminec je naša ušesa razvajal Vlado Kreslin.


Salon traminec 2023 - Vse pravice pridržane | Sponzorji | Kontakt | Domov