Do Salona Traminec 2019 je še: -1489 dni

Gostilna Vrtnica

30 let dolgo potovanje po kulinariki v Gostilni Vrtnica, dopolnjujemo s prenočišči in fitnes centrom. Gostilna Vrtnica neguje svojo tradicionalno kuhinjo s pridihom inovativnosti ter strmi k lokalni in sezonski izbiri. Svojo ponudbo s svežim vetrom v gostilni dopolnjuje tudi z zdravimi ekološkimi obroki ter malicami pod brandom Zdrava vilica.

V notranji prostor gostilne sprejmemo 60 gostov ter na sončni in senčni terasi še dodatnih 20 lačnih in žejnih kulinaričnih dobrot. Če se vam prileže počitek, kratki oddih ali počitnice, so vam na voljo naša prenočišča: izbirate lahko med štirimi tematskimi dvoposteljnimi sobami: čemaž, vrtnica, pšenica ali potok. Ter dodatno še eno dvoposteljno in enoposteljno. 

Za zdravo telo in veselo dušo pa lahko poskrbite v fitnesu, ki se razprostira na 130 kvadratnih.

Preplet inovativnih navdihov, sezonske note in tradicije združujemo v Hišo kulinarike, gibanja in dobrega počutja!  Dobrodošli pri nas!

 

Jedi na Salonu Traminec:
– Odbit pujs (nacufan pujs/polenta/kvinoja/karamelizirana šalotka/roquefort)
– Sladka Štajerka (domača jurka/krhko testo/vanilija)

 

Gostilna Vrtnica, Zgornje Konjišče 2, 9253 Apače

Traminci

Traminci

Traminec se ponaša s svojo zlato rumeno barvo in izjemno aromatičnim okusom, vsebnost alkohola pa je nekoliko višja. Na salonu vas bo čakalo več kot 100 različnih vzorcev iz Slovenije in sveta.

Kulinarika

Kulinarika

Za spremljavo žlahtnosti tramincu, vas bodo na salonu pričakale izbrane slovenske kulinarične dobrote, ki jih bodo pripravili vrhunski slovenski kuharji. Čakala vas bo obilica nepozabnih okusov!

Glasba

Glasba

Na 9. Salonu Traminec je naša ušesa razvajal Vlado Kreslin.


Salon traminec 2023 - Vse pravice pridržane | Sponzorji | Kontakt | Domov