Do Salona Traminec 2019 je še: -1489 dni

KUNST since 1966

Gostilna Šempeter že vrsto let s svojo ponudbo slovenske in lokalne hrane pomaga širiti prepoznavnost slovenske kulinarike. V znak kvalitete in gostoljubja smo pridobili pravico do uporabe blagovne znamke Gostilna Slovenija, ki označuje pristne slovenske gostilne.

Pri sestavljanju ponudbe naši kuharji upoštevajo sezonske jedi, pripravljene na izviren način. Natakarji Vam pomagajo s skrbno izbranimi vini lokalnih vinogradnikov doživeti harmonijo kozjanskih okusov. Kozjanska kulinarična posebnost je kopun. Gostilna Šempeter je ena izmed redkih gostiln, kjer kopune gojimo sam. Skrbno pripravljena specialiteta zadovolji okus slehernemu gostu. Pred tremi leti smo svojo dejavnost razširili še v Posavje. V krškem smo odprli Gostilno Kunst s podporo nastanitvenih kapacitet, ter razširili dejavnost cateringa tudi na tem območju. Tudi tukaj ohranjamo lokalno kulinariko ter domačinom in gostom na krožniku ponujamo odlične jedi pripravljene iz surovin okoliških kmetij. Edina avtohtona vrsta prašiča na Slovenskem, krškopoljski prašič, prav tako ostaja ena izmed naših glavnih sestavin.

 

Jed na Salonu Traminec:
– Opiti krškopoljc na njivi ( ocvrta kroglica krškopoljca, redukcija modre frankinje, štrukelj raške čebule, pena ajdove kaše s tramincem)

 

KUNST 1966 d.o.o., Bistrica ob Sotli 76, 3256 Bistrica ob Sotli

http://www.kunst.si/

Traminci

Traminci

Traminec se ponaša s svojo zlato rumeno barvo in izjemno aromatičnim okusom, vsebnost alkohola pa je nekoliko višja. Na salonu vas bo čakalo več kot 100 različnih vzorcev iz Slovenije in sveta.

Kulinarika

Kulinarika

Za spremljavo žlahtnosti tramincu, vas bodo na salonu pričakale izbrane slovenske kulinarične dobrote, ki jih bodo pripravili vrhunski slovenski kuharji. Čakala vas bo obilica nepozabnih okusov!

Glasba

Glasba

Na 9. Salonu Traminec je naša ušesa razvajal Vlado Kreslin.


Salon traminec 2023 - Vse pravice pridržane | Sponzorji | Kontakt | Domov