Do Salona Traminec 2019 je še: -1379 dni

Restavracija Vnukec

Pričakujemo vas v Limbušu na Podpohorski vinski cesti, kjer se v prijetnem okolju prepustite užitkom ob domači hrani in odličnih vinih iz okoliškega vinorodnega območja.Tudi če ste romantična duša in bi želeli v dvoje ob svečah in v prijetni atmosferi nekaj pojesti, smo Vam na voljo mi v Restavraciji Vnukec.

Ob nedeljah in sobotah vam ponujamo samopostrežni bife, ki Vam omogoča izbiro jedi po lastnem okusu. Poleg rib Vam naši kuharji pripravijo tudi druga gurmanska jedila in specialitete, tako da zadovoljijo še tako izbrani okus. V ponedeljek in torek odpremo tudi za večje skupine.

Ob klasični a la carte ponudbi nas gostje poznajo predvsem po domači babičini kuhinji,  iz katere še posebej zadišijo gobova juha z ajdovimi žganci, z domačo zaseko, hišni krompirjevi svaljki, narezek s tunko, mesni ,,suši,, ter ostale domače dobrote. Hišna specialiteta je pohorska postrv v bučnem olju s ajdovo kašo z gobicami,odlični so razni ,,beefsteaki,, slastne so  hišne slaščice in peciva: rezina Vnukec, čokoladni musse, edinstvena lahka ,,baklava,, skutina in jabolčna pita…

Pestra izbira sezonskih in tematskih jedi pa bo prav tako zadovoljila goste, kateri ne jedo mesa in mesnih izdelkov.

Bogata vinska karta slovenskih vinarjev pa je odlična spremljevalka naših jedi.

 

Jedi na Salonu Traminec:
– Goveji carpaccio ,,Vnukica,,
– Pujsova zloženka s kruhom
– Bučna/skutina pogača

 

Restavracija Vnukec, Ob Blažovnici 86, 2341 Limbuš

http://vnukec.eu/

Traminci

Traminci

Traminec se ponaša s svojo zlato rumeno barvo in izjemno aromatičnim okusom, vsebnost alkohola pa je nekoliko višja. Na salonu vas bo čakalo več kot 100 različnih vzorcev iz Slovenije in sveta.

Kulinarika

Kulinarika

Za spremljavo žlahtnosti tramincu, vas bodo na salonu pričakale izbrane slovenske kulinarične dobrote, ki jih bodo pripravili vrhunski slovenski kuharji. Čakala vas bo obilica nepozabnih okusov!

Glasba

Glasba

Na 9. Salonu Traminec je naša ušesa razvajal Vlado Kreslin.


Salon traminec 2023 - Vse pravice pridržane | Sponzorji | Kontakt | Domov