Do Salona Traminec 2019 je še: -1489 dni

Gostilna Vrtnica

“Trenerji kuhamo za vas”

V ekipi Fit z Andrejo smo se letos odločili na zabaven način predstaviti da je lahko tudi zdrava hrana še kako okusna, če le vemo izbrati prave sestavine. 

Že vrsto let se predstavljamo z različnimi načini vadbe, od osebnih treningov, treningov v manjših skupinah, promocijo zdravja na delovnem mestu, nordijsko hojo, … Del našega poslanstva je tudi prehransko svetovanje, kjer smo zagovorniki celostnega pristopa k pravilni prehrani brez enosmernih in enoličnih diet in brez prekomernega odpovedovanja. 

V tem smislu smo v sodelovanju z Gostilno Vrtnica iz Zgornjega Konjišča za vas pripravili:

 “Preznojeni teliček”  Ajdovi palačinki z mlado dušeno govedino, paradižnikovo salso in mladim sirom

in

 “Sladki 6-pack v kozarčku” Nizko kalorična skutna torta s sadnim prelivom in čokoladno meto

Prepričani smo da vam lahko dokažemo kako okusna je lahko zdrava prehrana, če se le malo bolj posvetimo izbiri pravilnih sestavin.

Traminci

Traminci

Traminec se ponaša s svojo zlato rumeno barvo in izjemno aromatičnim okusom, vsebnost alkohola pa je nekoliko višja. Na salonu vas bo čakalo več kot 100 različnih vzorcev iz Slovenije in sveta.

Kulinarika

Kulinarika

Za spremljavo žlahtnosti tramincu, vas bodo na salonu pričakale izbrane slovenske kulinarične dobrote, ki jih bodo pripravili vrhunski slovenski kuharji. Čakala vas bo obilica nepozabnih okusov!

Glasba

Glasba

Na 9. Salonu Traminec je naša ušesa razvajal Vlado Kreslin.


Salon traminec 2023 - Vse pravice pridržane | Sponzorji | Kontakt | Domov