Do Salona Traminec 2019 je še: -1489 dni

Japonska restavracija MIYABI

S ponosom vam predstavljamo Japnosko restavracijo MIYABI, prvo japonsko restavracijo v Mariboru, kjer gostom strežemo izbor priljubljenih japonskih jedi v elegantnem ambientu in s tem pričaramo edinstveno vzdušje, vredno imena restavracije. Miyabi je namreč eden od tradicionalnih japonskih estetskih idealov, v sodobni japonščini pa beseda pomeni eleganco, prefinjenost oziroma vljudnost.

Restavracija je zasnovana tako, da goste najprej sprejme lični portal v japonskem stilu, zunaj pa pričaka letni “zen” vrt. V pritlični etaži je kavarna s “hitro” hrano, kjer strežejo le nekatere jedi. Bolj tradicionalni del se nahaja v kletni etaži, kjer se lahko v elegantnem vzdušju in brezčasju posvetite prefinjenim okusom japonske hrane.

Poleg raznovrstnega sushija je na voljo tudi miso juha, pa različne jedi s piščančjim, svinjskim in govejim mesom, seveda pa nismo pozabili tudi na okusne sladice. Pri nas se bodo dobro počutili tudi vegetarijanci, saj lahko večino jedi pripravimo brez mesa oziroma s tofujem. 

Vabljeni na popotovanje po okusih Daljnega vzhoda, spoznavanje japonske kulture in prijetno doživetje “nečesa novega in drugačnega” v Evropski prestolnici kulture 2012.

 

Miyabi, Betnavska cesta 21, 2000 Maribor

www.miyabi.si

Traminci

Traminci

Traminec se ponaša s svojo zlato rumeno barvo in izjemno aromatičnim okusom, vsebnost alkohola pa je nekoliko višja. Na salonu vas bo čakalo več kot 100 različnih vzorcev iz Slovenije in sveta.

Kulinarika

Kulinarika

Za spremljavo žlahtnosti tramincu, vas bodo na salonu pričakale izbrane slovenske kulinarične dobrote, ki jih bodo pripravili vrhunski slovenski kuharji. Čakala vas bo obilica nepozabnih okusov!

Glasba

Glasba

Na 9. Salonu Traminec je naša ušesa razvajal Vlado Kreslin.


Salon traminec 2023 - Vse pravice pridržane | Sponzorji | Kontakt | Domov