Do Salona Traminec 2019 je še: -1379 dni

Jezeršek gostinstvo

So priložnosti, ko želite ustvariti nepozaben spomin in dober vtis. Ne glede na to, kdo so vaši gostje, je prav, da se jim lahko brezskrbno posvetite in pogostitev prepustite zanesljivemu partnerju, katerega prednost je zagotavljati inovativne in kreativne kulinarične rešitve po želji naročnika.

Jezeršek gostinstvo, z več kot 35-letnimi izkušnjami na področju cateringa v mednarodnem okolju, s celovitim logističnim pristopom, izbranimi lokacijami ter profesionalnim kreativnim osebjem poskrbi za nepozabno kulinarično doživetje. Pomagali vam bomo izbrati in pripraviti samo najboljše za vas in vaše poslovne partnerje.

Jed, ki se bo pripravljala na dogodku: Jezerškov šmorn z različnimi prelivi.

 

JEZERŠEK, Kreativne kulinarične rešitve

Sora 1a, 1215 Medvode

www.jezersek.si

Traminci

Traminci

Traminec se ponaša s svojo zlato rumeno barvo in izjemno aromatičnim okusom, vsebnost alkohola pa je nekoliko višja. Na salonu vas bo čakalo več kot 100 različnih vzorcev iz Slovenije in sveta.

Kulinarika

Kulinarika

Za spremljavo žlahtnosti tramincu, vas bodo na salonu pričakale izbrane slovenske kulinarične dobrote, ki jih bodo pripravili vrhunski slovenski kuharji. Čakala vas bo obilica nepozabnih okusov!

Glasba

Glasba

Na 9. Salonu Traminec je naša ušesa razvajal Vlado Kreslin.


Salon traminec 2023 - Vse pravice pridržane | Sponzorji | Kontakt | Domov