Do Salona Traminec 2019 je še: -1379 dni

Šunkarna KODILA

Naš slogan » ko veš, kaj ješ« pomeni, da kvalitetnemu mesu domačega porekla pri predelavi dodamo samo sol in začimbe in si pri tem vzamemo čas. Pri nas se tradicija prepleta z modernostjo in naravo, tu si naši gostje lahko ogledajo potek zorenja prekmurske šunke pod slamnato streho v zorilnicah ki  so obdane z ilovico. Gastronomsko ponudbo povezujeta dva koncepta. Za tradicionalne domače dobrote z dobro poznanimi narezki, z delikatesnimi ocvirki, bogračem, gibanico poskrbi kuharica Micka. Za urbani gurmanski del »Meet Meat & eat« pa poskrbi kuharski mojster chef Daniel. Restavracija je svoje mesto dobila v prvem nadstropju,  ob zorilnici, s pogledom na pol pokrito teraso poraslo s travo in odprtim ognjem ob strani. Dodan je koncept odprte kuhinje, ki kuharju omogoča stik z gosti, gostu pa nudi pogled na pripravo njegovega krožnika.  Vabimo vas, da nas obiščete in si vzamete čas, kot si ga vzamemo mi, ko vam želimo ponuditi le najboljše.

Traminci

Traminci

Traminec se ponaša s svojo zlato rumeno barvo in izjemno aromatičnim okusom, vsebnost alkohola pa je nekoliko višja. Na salonu vas bo čakalo več kot 100 različnih vzorcev iz Slovenije in sveta.

Kulinarika

Kulinarika

Za spremljavo žlahtnosti tramincu, vas bodo na salonu pričakale izbrane slovenske kulinarične dobrote, ki jih bodo pripravili vrhunski slovenski kuharji. Čakala vas bo obilica nepozabnih okusov!

Glasba

Glasba

Na 9. Salonu Traminec je naša ušesa razvajal Vlado Kreslin.


Salon traminec 2023 - Vse pravice pridržane | Sponzorji | Kontakt | Domov