Do Salona Traminec 2019 je še: -1379 dni

Zdravilišče Radenci

Zaščitni znak Zdravilišča Radenci so tri srca. Zgodba treh src se je začela daljnega leta 1833, ko je takrat študent medicine kasneje balneolog dr. Henn zaradi svoje srčne želje, da bi radensko slatino spoznali še drugi, novice o tej čudoviti vodi ponesel v svet. Zdravilišče Radenci se ponaša s kar štirimi naravnimi zdravilnimi dejavniki (mineralna in termalna voda, zdravilno blato in blago podnebjem z več kot 250 sončnimi dnevi na leto), na osnovi katerih temelji celovita zdraviliška ponudba z bogato 135-letno tradicijo. Poleg terapevtskih in preventivnih programov pa Center Corrium ponuja tudi bogat izbor wellness storitev, namenjenih sprostitvi in negi telesa. Zdravilišče Radenci je bilo eno prvih v Sloveniji, kjer so programe wellnessa dopolnili s ponudbo ayurvedskih postopkov. Za termalni oddih se v Zdravilišču Radenci razprostira 10 različno velikih in med seboj povezanih bazenov s termalno, mineralno in navadno ogrevano vodo. Gastronomske užitke v Pomurju je mogoče enačiti kar s poezijo. Zaklade kulinarične tradicije kot so: meso iz tünke, ajdovi krapci, koline z bujto repo, dödoli, kvasenica, prekmurska in prleška gibanica, jedi z dodatkom Radenske ter jedi pripravljene po smernicah programa IZBERIMO ZDRAVO,… dodatno plemenitijo izvrstna bela vina in penine iz  vinorodnega okoliša Štajerska Slovenija in Prekmurje. Zdravilišče Radenci se že več desetletij uspešno ukvarja tudi z organizacijo in pripravo kongresov, simpozijev, delovnih in učnih delavnic, izobraževanj, predstavitev, tiskovnih konferenc, poslovnih srečanj, poslovnih sprejemov s pogostitvijo, cateringov ter banketov, in sicer v vlogi hiše gostiteljice, v zadnjem času pa tudi v vlogi soorganizatorja.

 

  • Slana jed:

Losos papillote, rumenjaki in hrustljava zelenjava

  • Sladka jed:

Jagode, mango, jogurt in meta v čolničku

 

Zdravilišče Radenci,

Zdraviliško naselje 12, 9252 Radenci

https://www.sava-hotels-resorts.com/si/zdravilisce-radenci

 

Traminci

Traminci

Traminec se ponaša s svojo zlato rumeno barvo in izjemno aromatičnim okusom, vsebnost alkohola pa je nekoliko višja. Na salonu vas bo čakalo več kot 100 različnih vzorcev iz Slovenije in sveta.

Kulinarika

Kulinarika

Za spremljavo žlahtnosti tramincu, vas bodo na salonu pričakale izbrane slovenske kulinarične dobrote, ki jih bodo pripravili vrhunski slovenski kuharji. Čakala vas bo obilica nepozabnih okusov!

Glasba

Glasba

Na 9. Salonu Traminec je naša ušesa razvajal Vlado Kreslin.


Salon traminec 2023 - Vse pravice pridržane | Sponzorji | Kontakt | Domov