Do Salona Traminec 2019 je še: -1379 dni

Nastopajoči 2014

Glasbena skupina Mi2

 

13320X5365

Glasbena skupina Mi2 je v naših krajih sinonim za rockovsko eksplozijo, ki svojo udarno moč črpa iz ljudskega, zafrkantskega in družbeno kritičnega pogleda na svet, ob tem pa zna ponuditi tudi svojo mehkejšo, bolj čustveno različico, ki tudi nežnejšega dela poslušalstva ne pusti ravnodušnega. Kljub sedmim izdanim samostojnim albumom in sedemnajstletnemu nizanju uspešnic, so njihov najmočnejši adut živi nastopi, ki jih Mi2 izvedejo bodisi ob energičnem rohnenju električnih kitar bodisi zavite v mehkobo akustičnih inštrumentov. Prav s slednjimi poslušalcu ponudijo neposreden stik z njihovo liriko, vrzeli med skladbami pa zapolnijo z zanje značilnimi dialogi. Takšen bo tudi njihov letošnji nastop na 5. Salonu Traminec.

Traminci

Traminci

Traminec se ponaša s svojo zlato rumeno barvo in izjemno aromatičnim okusom, vsebnost alkohola pa je nekoliko višja. Na salonu vas bo čakalo več kot 100 različnih vzorcev iz Slovenije in sveta.

Kulinarika

Kulinarika

Za spremljavo žlahtnosti tramincu, vas bodo na salonu pričakale izbrane slovenske kulinarične dobrote, ki jih bodo pripravili vrhunski slovenski kuharji. Čakala vas bo obilica nepozabnih okusov!

Glasba

Glasba

Na 9. Salonu Traminec je naša ušesa razvajal Vlado Kreslin.


Salon traminec 2023 - Vse pravice pridržane | Sponzorji | Kontakt | Domov