Do Salona Traminec 2019 je še: -1379 dni

OLJARNA KOCBEK

Oljarna Kocbek se ponaša z neprekinjeno družinsko tradicijo vse od leta 1929 in je poznana po predelavi bučnega olja iz domače Slovenske surovine, ki daje najvišjo možno kakovost olja. Posebnost oljarne Kocbek je Hladno stiskano bučno olje, ki ga kot prvi pridelujejo že od leta 1994 in Štajersko prekmursko bučno olje, ki je zaščiteno z geografsko označbo. V svoji paleti izdelkov, ki se sproti dopolnjuje najdete: ročno izdelane čokolade Strast z bučnimi semeni in bučnim oljem, ter čokolade z različnimi slovenskimi sestavinami, testenine in piškoti z bučnimi semeni in bučnim oljem, salama z bučnimi semeni in bučnim oljem, namazi, vložene bučke, balzam za ustnice. Najdete jih na Stari Gori ob glavni cesti, ki Vas popelje v smeri Gornja Radgona – Radenci – Kapela – Sveti Jurij ob Ščavnici. To je severovzhodni del Slovenije, Ščavniška dolina v osrčju vinorodnih Slovenskih goric. Več o izdelkih in olju lahko najdete na spletni strani: www.kocbek1929.com

 

 

 

OLJARNA KOCBEK,

Stara Gora 1, Sv. Jurij ob Ščavnici

www.kocbek1929.com

Traminci

Traminci

Traminec se ponaša s svojo zlato rumeno barvo in izjemno aromatičnim okusom, vsebnost alkohola pa je nekoliko višja. Na salonu vas bo čakalo več kot 100 različnih vzorcev iz Slovenije in sveta.

Kulinarika

Kulinarika

Za spremljavo žlahtnosti tramincu, vas bodo na salonu pričakale izbrane slovenske kulinarične dobrote, ki jih bodo pripravili vrhunski slovenski kuharji. Čakala vas bo obilica nepozabnih okusov!

Glasba

Glasba

Na 9. Salonu Traminec je naša ušesa razvajal Vlado Kreslin.


Salon traminec 2023 - Vse pravice pridržane | Sponzorji | Kontakt | Domov