Do Salona Traminec 2019 je še: -1489 dni

Organizatorji

Klub Dišeči Traminec

Klub Dišeči Traminec – Hram vinske kulture je prostovoljno, samostojno, strokovno združenje fizičnih oseb, ki združuje, vključuje in povezuje članstvo zaradi uresničevanja skupnih in posebnih interesov na področju razvoja, izobraževanja in promocije vinogradniške, vinarske in vinske dejavnosti, ohranjanja naravnega okolja ter pospeševanja in širjenja turizma in vinske ter obče kulture na območju svojega delovanja.

Mediaspeed

MediaspeedMediaspeed.net je medijska –  foto&video agencija. Z ekipo vrhunskih fotografov in video snemalcev opravljajo vrste foto&video storitev po vsej Sloveniji in izven nje.

Velika prednost agencije mediaspeed je v portalu www.mediaspeed.net, prvem in še vedno vodilnem spletnem mestu, kjer najdete največji izbor fotografij ter video prispevkov najboljših in najpomembnejših slovenskih družabnih dogodkov in obrazov, ki krojijo slovenski vsakdan. Ne manjka pa niti bogat izbor športnih prireditev ter novic, testov in predstavitev iz sveta avtomobilizma.

Bogat arhiv, ki dnevno raste, obsega že 400.000 fotografij in čez 1.000 video prispevkov.

Z objavo dogodka na portalu www.mediaspeed.net, ki se po lestvici MOSS uvršča med najbolj obiskane spletne strani v Sloveniji, poskrbijoo za še večjo prepoznavnost dogodka, podjetja, zaposlenih, vodilnih delavcev in produktov.

www.mediaspeed.net

Steyer vina  – Hiša Dišečega Traminca

SteyerKlet se nahaja v vasi Plitvica, obdelujejo pa 16 hektarjev vinogradov, ki ležijo na južno do jugovzhodnih pobočjih Plitvičkega, Aženskega vrha in Polic. Največ vina pridelajo iz sorte Dišeči traminec, ki je hišna sorta in predstavlja velik izziv v vinogradu in nato v kleti, saj zahteva veliko skrbnosti in pozornosti, da pokaže svojo edinstveno aromatiko. Ponudijo lahko paleto vin iz Dišečega traminca: suha, polsuha, polsladka vina tekočih letnikov, barikiran Dišeči traminec, predikati kot so izbor, jagodni izbor, ledeno vino. Še posebej so ponosni na penino. Leta 2004 so pridelali še eno posebnost iz Dišečega traminca: vino iz naravno sušenega grozdja. Dišeči traminec gradi tudi njihove naše cuveéje: svežega in Steyer Marka, pridelujejo pa še vina iz Chardonnaya, Renskega rizlinga, Radgonske ranine, Sivega pinota, Laškega rizlinga, Sauvignona, Rumenega muškata ter iz dveh rdečih sort Modri pino in Zweigelt, ki sta zaokroženi v vino Steyer Mark cuveé.

www.steyer.si

Traminci

Traminci

Traminec se ponaša s svojo zlato rumeno barvo in izjemno aromatičnim okusom, vsebnost alkohola pa je nekoliko višja. Na salonu vas bo čakalo več kot 100 različnih vzorcev iz Slovenije in sveta.

Kulinarika

Kulinarika

Za spremljavo žlahtnosti tramincu, vas bodo na salonu pričakale izbrane slovenske kulinarične dobrote, ki jih bodo pripravili vrhunski slovenski kuharji. Čakala vas bo obilica nepozabnih okusov!

Glasba

Glasba

Na 9. Salonu Traminec je naša ušesa razvajal Vlado Kreslin.


Salon traminec 2023 - Vse pravice pridržane | Sponzorji | Kontakt | Domov