Do Salona Traminec 2019 je še: -1489 dni

Višja strokovna šola za gostinstvo in turizem Maribor

Znanje za umetnost gostoljubja

Poslanstvo Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Maribor je kakovostno izobraževanje in usposabljanje kadrov v gostinsko-turistični dejavnosti, pri čemer verjamejo v  filozofijo prijazne šole, ki spodbuja kreativen in inovativen odnos s turističnim gospodarstvom, mednarodno mobilnost zaposlenih in študentov ter dodatno razvijanje kompetenc, skladno s potrebami in razvojnimi usmeritvami gospodarstva. Šola v pritličju nove stavbe v jeseni odpira tudi vrata »kulinaričnega igrišča«, ki se imenuje Restavracija 7.

Verjamejo v plemenitenje lokalnih pridelkov s kulinariko, ki izraža mladost in domišljijo naših študentov.

Zato vas na Salonu traminec 2015 vabijo, da okusite osveženo tradicionalno mariborsko jed: potrpežljivo kuhan goveji jezik s kremo pečenega jabolka in sočnimi rezinami sladko-kisle rdeče pese s hrenom.

 

Višja strokovna šola za gostinstvo in  turizem Maribor

Cafova ulica 7, Maribor

www.vsgt-mb.si

Traminci

Traminci

Traminec se ponaša s svojo zlato rumeno barvo in izjemno aromatičnim okusom, vsebnost alkohola pa je nekoliko višja. Na salonu vas bo čakalo več kot 100 različnih vzorcev iz Slovenije in sveta.

Kulinarika

Kulinarika

Za spremljavo žlahtnosti tramincu, vas bodo na salonu pričakale izbrane slovenske kulinarične dobrote, ki jih bodo pripravili vrhunski slovenski kuharji. Čakala vas bo obilica nepozabnih okusov!

Glasba

Glasba

Na 9. Salonu Traminec je naša ušesa razvajal Vlado Kreslin.


Salon traminec 2023 - Vse pravice pridržane | Sponzorji | Kontakt | Domov